50 v
Etusivu  •  Historia  •  Tapahtumat  •  Varaukset  •  Hallinto  •  50 v

Säätiön 50-vuotisjuhlaa vietettiin 14.6.2008 Kaikulassa. Paikalle oli saapunut lähes 100 Kaikulan ystävää. Tervehdyksen juhlivalle säätiölle esittivät TUL:n Tampereen piiri, Raholan omakotiyhdistys, Tesoma-seura ja Tesoman erämiehet. Kutsutuista ainoastaan Raholan Pyrkivä ei saapunut paikalle.

Tervehdyspuheessaan säätiön puheenjohtaja Reino Rajala totesi, että säätiö on ollut perustamisestaan alkaen osa Raholan Pyrkivää ja että säätiö pitää tiukasti kiinni arvoistaan ja säädekirjassaan mainituista tehtävistä. Puheenjohtaja kävi myös pikaisesti läpi eroavaisuudet perustavan kokouksen ja tämän päivän Raholan välillä.

Juhlapuheessaan TUL:n Tampereen piirin puheenjohtaja Jukka Nieminen toi julki piirin arvostuksen kesäkotisäätiölle nuorison toimintamahdollisuuksien rakentajana ja ylläpitäjänä. Nieminen puhui myös liikunnan merkityksestä nuorten terveyden kannalta. Lopuksi puheenjohtaja Nieminen kertoi ensi kesänä Tampereella pidettävistä TUL:n liittojuhlista.

Jukka Nieminen
TUL:n Tampereen piirin puheenjohtaja Jukka Nieminen puhumassa.

Viirin saajat
Ansioituneet Kaikula-viirien saajat.

Valokuvanäyttely
Valokuvanäyttely.

Kaikula-viirit myönnettiin seuraaville henkilöille:

Saara Heleä, Armi Hänninen, Veli Koskinen, Kalervo Saarinen, Seppo Nyman, Eero Kerkkänen, Pentti Aalto, Erkki Axen, Raimo Rajala ja Juhani Kestilä.

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL r.y:n Kultainen ansiomerkki: Reino Rajala

Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali kullatuin ristein:
Heikki Harju, Ahti Heleä ja Reino Rajala.

Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun ansiomitali: Matti Eränen ja Seppo Nyman.

Kaikulan 50-vuotishistoriikin kirjoittaja Juhani Kestilä kertoi kesäkotisäätiön historiikista "Kaikula-talkoilla rakennettu". Historiikkia on myytävänä Urheilu-Tesomalla hintaan 15 €.

Koripallon juhlaottelussa Dream Team (entiset seuran tähdet) - Rahku (nykyinen edustusjoukkue) päättyi lukuihin 34-36. Kakkukahvit, sauna ja makkaranpaisto kuuluivat ohjelmaan. Ohjelmassa olivat myöskin tikkakisa ja luontopolku. Haasteottelu petankissa peruttiin, koska Raholan Pyrkivän johtokunta ei saapunut paikalle. Muun ohjelman lomassa tutustuttiin Matti Eräsen kokoamaan valokuvanäyttelyyn Kaikulan viideltä vuosikymmeneltä.

Viirin saajat
Historiikin kirjoittaja Juhani Kestilä puhumassa.

Koripallojoukkue
Rahku ja Dream-Team sekä tuomarit ja toimitsijat.

Kesäkotisäätiön juhlavuoden t-paitaa on saatavilla hintaan 5 € Jyrki Itävuorelta ja Ahti Heleältä.